Kako otroške stenske nalepke pomagajo ustvariti tematiko otroške sobe?

268

Opremljanje in dekoracija otroških sob nista bili še nikoli tako enostavni kot danes, ko nam lahko pomagajo pisane in zanimive otroške stenske nalepke, s katerimi lahko sobo enostavno spremenimo v svet domišljije.

Otroške stenske nalepke in dekoracija glede na posamezno temo

1. Svet narave

Bi radi svojemu otroku privzgojili ljubezen do narave? Potem izberite otroške stenske nalepke, ki upodabljajo rožice, ptice, metulje, drevesa … Da bo soba popolna, naj bo pohištvo v naravnih barvah, tla prekrijte z zeleno preprogo, ki spominja na travnik, postelja pa naj ima cvetlično posteljno perilo. Dodajte plišaste živali in blazine s podobami živali.

Stenska nalepka z metulji
Poživite otroško sobo s pisanimi metulji.

2. Kmetija

Videz kmetije ali kavbojskega ranča lahko ustvarite z nalepkami konj. Sobi dodajte še kakšno vrv, na steno obesite nekaj kavbojskih klobukov, za popoln »western« videz pa uporabite posteljno perilo, ki spominja na džins. Za manjše otroke se lahko odločite tudi za posteljnino s podobami konjev.

3. Soba za princeso

Če ima deklica rada stil princesk in ste sobo tako že prebarvali v rožnato, ji dodajte še otroške stenske nalepke balerin in kron v barvi, ki bo na rožnati lepo izstopala. V sobi uporabite tudi rožnat til, s katerim lahko naredite čudovito zaveso za posteljo.

Stenska nalepka s princeso in gradom
Čudovita stenska nalepka za malo princeso.

4. Glasbena soba

Se vaš otrok navdušuje nad glasbo? Potem so zanj primerne otroške stenske nalepke, ki upodabljajo note, za večje otroke in mladostnike pa tudi razni napisi, ki se nanašajo na glasbo. V sobi seveda ne sme manjkati otrokov izbrani inštrument ter predvajalnik glasbe, posteljnina pa naj bo porisana z notnim črtovjem in notami.

5. Safari

Mlajši otroci obožujejo zebre, leve, slone in druge afriške živali. Poleg nalepk z njihovo podobo poskrbite, da bodo v sobi naravni toni zemlje. Kliknite tukaj in si oglejte bogato ponudbo stenskih nalepk z motivi živali.

6. Šport

Otroške stenske nalepke s košarkarji, nogometaši, kolesarji, plezalci … Izberite svojo temo in dajte v sobo še prave pripomočke za posamezen šport, ki lahko krasijo police in tla, na primer žoge, športne čepice, kakšen dres, koš za košarko in podobno.

Stenska nalepka z nogometašem
Stenska nalepka za vse prave nogometaše.

7. Svet priljubljenih igrač

Veliko otrok si izbere svojo najljubšo vrsto igre. Dečki se radi igrajo z avtomobili, zato jim lahko stene krasijo nalepke avtomobilov, bagerjev in cest. Prav tako radi imajo lego kocke, s katerimi lahko odlično okrasite celo sobo. Kaj pa, če ima otrok raje igrice? Kot otroške stenske nalepke so vam na voljo tudi junaki iz teh! Ker boste v trgovinah našli tudi posteljnino, preproge in drugo dekoracijo z njihovo podobo, zagotovo ne bo težav.

DELI
Kikilina.si
Spletni portal Kikilina.si je v prvi vrsti namenjen staršem in starim staršem, ki želite svoje malčke vzgojiti v samostojne, odgovorne in poštene ljudi. Želimo vam veliko prijetnih trenutkov ob prebiranju koristnih in zanimivih vsebin!