Spletna trgovina igraca.eu ponuja zgolj najboljšo kakovost

6

Novo tisočletje je prineslo novo filozofijo, saj je prišel čas, ko se ljudje vse bolj zavedamo pomena naravnega življenja in z njim povezanega zdravja. Naravni izdelki pridobivajo na svoji veljavi hkrati z novimi tehnologijami, zdravju škodljivi produkti pa nimajo možnosti preživetja, takoj ko se zanje pojavi naravna alternativa. Prav je tako – narava nam namreč daje veliko stvari, ki jih velja uporabiti, saj je bogata s surovinami, kot so lan, svila, konoplja, les …

In prav les je tisti, kateremu se bomo tokrat posvetili, oziroma bolj natančno, lesenim igračam. Tudi pri nas je zavedanje o naravnem življenju prišlo do ravni, ko si želimo tudi naravne igrače, te pa ponuja spletna trgovina igraca.eu.

Zakaj spletna trgovina igraca.eu?

Lastnica trgovine Petra nam je povedala, da je v igrače zaljubljena že dolga leta, da morajo biti te naravne in kakovostne, pa je ugotovila tudi z izkušnjami. Je namreč mamica štirih otrok. Spletna trgovina igraca.eu je tako nastala v želji, da bi bilo mogoče na spletu na enem mestu najti zgolj igrače, izdelane iz lesa. Tistih iz plastike, ki prihajajo iz daljne Kitajske, je tako dovolj povsod drugod. Začetek seveda ni bil enostaven, saj je spletna trgovina igraca.eu sprva marsikoga presenetila.

  • Vstavljanka Ježek

Kupci so iskali poceni igrače in se hudovali nad tem, da se jim zdijo cene visoke, a ko jim je pojasnila, da spletna trgovina pravzaprav nima igrač na nivoju v samopostrežbi ter da so igrače iz lesa in brez kakršnih koli kemikalij ter pogosto ročno pobarvane, so hitro ugotovili, da nimajo prav. Kakovostne naravne igrače so za otrokov razvoj in tudi za naš planet pač neprimerljive s »plastiko«, ki je polna škodljivih snovi. In nenazadnje so lesene igrače za več generacij – za razliko od plastičnih se ne polomijo, torej jih lahko spravimo za vnuke, pravnuke in tako naprej.

Povpraševanja po lesenih igračah je vse več

Potrebe po razlagah, zakaj so lesene igrače bolj kakovostne in zdrave, je vse manj. Kot pravi Petra, so današnji starši zelo informirani ter zelo osveščeni tako o zdravem načinu življenja kot zdravi vzgoji, zato je trgovina tudi vse bolj obiskana. Starši so navdušeni, da ima ponudbo, ki daleč prekaša oddelek z igračami v katerem koli našem nakupovalnem centru. Iz lesa namreč niso zgolj kocke in sestavljanke, saj nudi tudi lesene glasbene inštrumente, avtomobilčke, kuhinje, poganjalce, piramide, konstrukcijske igrače, družabne igre in še in še.

DELI
Kikilina.si
Spletni portal Kikilina.si je v prvi vrsti namenjen staršem in starim staršem, ki želite svoje malčke vzgojiti v samostojne, odgovorne in poštene ljudi. Želimo vam veliko prijetnih trenutkov ob prebiranju koristnih in zanimivih vsebin!